Idei moderne de design care dezvaluie frumusetea onixului

Locuința ta are nevoie de un aspect estetic cât mai spectaculos, astfel că poți lua în vedere aplicarea unei idei moderne de design care dezvăluie frumusețea onixului. 

Onixul este o rocă minerală compusă din oxid de siliciu și prezintă de obicei unele impurități care formează straturi succesive. Este comun ca depozitele de onix să fie localizate în zone cu o abundență de roci calcaroase care se cristalizează în timp.     

Fie că plănuiești amenajarea holului, bucătăriei, băii, dormitorului sau a oricărei alte încăperi din locuința ta, onixul va adăuga eleganță și rafinament prin culorile și modelele sale uimitoare. În continuare îți prezentăm cele mai interesante idei moderne de design care dezvăluie frumusețea onixului. 

Perete decorativ de onix 

Dacă alegi să instalezi un perete decorativ de onix în locuința ta, spațiul va căpăta instant personalitate. Poți alege dintre diferitele modele de onix disponibile pentru a crea un perete decorativ dintr-o singură bucată sau unul compus din mai multe bucăți diferite. Posibilitățile sunt infinite și ai garanția că vei obține o piesă decorativă unică. De asemenea, transluciditatea acestei pietre naturale va permite luminii să pătrundă în suprafață și să intensifice estetica peretelui decorativ. 

Pardoseală de onix 

Optează pentru o pardoseală de onix atunci când îți dorești ca o anumită încăpere a locuinței să fie în centrul atenției. Suprafața mare a acestei amenajări va dezvălui frumusețea onixului într-un mod îndrăzneț, iar lumina naturală o va face să strălucească și să impresioneze orice privitor. 

Blaturi de onix de tip cascadă 

Blaturile de onix clasice sunt deja superbe, însă cele de tip cascadă creează un aspect mai dramatic și sunt ideale pentru locuințele moderne. Aceste blaturi neconvenționale au laturi care se extind vertical până la podea. Alege nuanțe deschise de onix pentru un aspect relaxant și calm sau nuanțe intense pentru un aspect artistic sofisticat. 

Pe www.stona.ro vei găsi o varietate de modele pentru a pune în practică aceste idei moderne de design care dezvaluie frumusetea onixului în locuința ta. De asemenea, ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.