Perete decorativ din mozaic de onix pentru dormitor

Decorarea pereților este un pas esențial al procesului de amenajare al dormitorului, pentru a te trezi într-un loc unic și interesant. Un perete decorativ din mozaic de onix poate fi soluția ideală. 

Onixul este o rocă minerală cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce aparține de mineralele din grupa cuarțului. 

Varietatea de nuanțe și dimensiuni ale mozaicului de onix va crea un perete decorativ frumos, natural și atemporal în dormitorul locuinței tale. Dacă îl amenajezi în spatele patului, îl va accentua, rezultând un aspect vizual plăcut și relaxant. 

Această piatră naturală are o calitate deosebită, care contribuie la estetica sa deosebită, aceea de a fi translucidă. Lumina naturală care va pătrunde în dormitor, va face peretele decorativ din mozaic de onix să stălucească și să capteze toată atenția. Pentru momentele fără lumină naturală, poți instala un sistem de iluminare în spatele peretelui.  

Fiind relizat din piatră naturală, mozaicul de onix va rezista în timp fără probleme pe perete, însă pentru a-l proteja de orice eventuale deteriorări, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare la un interval de 12 luni. 

Curățarea acestui perete decorativ va fi foarte simplă, necesitând doar o soluție compatibilă cu suprafața onixului. Poți obține acasă o astfel de soluție, amestecând apă caldă cu săpun lichid de vase. De asemenea, poți achiziționa una special concepută pentru onix. 

Alege modelul potrivit de mozaic de onix pentru amenajarea panoului decorativ din dormitorul tău, accesând www.stona.ro, sau vizitând showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera nr.48 și depozitele din județele Prahova și Alba.