5 beneficii ale folosirii onixului pentru blaturi   

Onixul  este folosit pentru amenajarea blaturilor din bucătărie sau baie, datorită numeroaselor sale beneficii.

 

Acest material este o rocă minerală carbonatică ce are la bază calcitul, iar suprafața acesteia este netedă și ușor poroasă. 

Dacă îți dorești să adaugi un blat puțin diferit în designul interior al locuinței tale, atunci onixul poate fi o opțiune care merită luată în considerare. Deci, să aprofundăm puțin și să afli dacă acesta este cu adevărat materialul potrivit din piatră naturală pentru blaturile tale. Citește în continuare detaliile despre 5 beneficii ale folosirii onixului pentru blaturi. 

1. Este de lungă durată 

La fel ca multe alte tipuri de materiale din piatră naturală, onixul este, de asemenea, incredibil de durabil. Acestea fiind spuse, este de asemenea important să reții că aceasta este o piatră pe bază de calciu, ceea ce înseamnă că are o suprafață mai moale. Din acest motiv, este necesară întreținerea strictă pentru ca blaturile de onix să arate bine de-a lungul anilor. Munca suplimentară poate părea un dezavantaj, dar adevărul este că de fapt este destul de ușoară. În plus, rezultatele vor merita cu siguranță. 

2. Gamă versatilă disponibilă 

Un alt lucru grozav despre onix este faptul că este disponibil într-o gamă largă de culori, tonuri și modele, toate putând afișa modele diferite sub formă de vârtej, pete și vene. Cele mai multe tipuri de onix sunt disponibile în tonuri deschise și neutre, cum ar fi alb și bej. Cu toate acestea, poți găsi și variante disponibile în culori mai îndrăznețe precum exotic, gri, roșu, galben, negru sau roz.   

3. Adaugă valoare 

Știai că încorporarea piatrei naturale în proprietatea ta poate crește foarte mult valoarea de revânzare a acesteia? Datorită tuturor beneficiilor sale, împreună cu aspectul estetic uimitor, piatra naturală este un produs preferat de majoritatea oamenilor. Ca atare, atunci când alegi să încorporezi blaturi de onix în casa ta, vei atrage mult mai mulți potențiali cumpărători. În consecință, ar trebui să poți obține un preț mai mare pentru proprietatea ta. 

4. Este ușor 

Onixul este, de asemenea, o piatră naturală mult mai ușoară decât altele, cum ar fi granitul și marmura. Drept urmare, poți folosi onixul ca blat fără a fi nevoie să utilizezi un suport suplimentar pentru a-l menține pe loc, așa cum ai face cu celelalte pietre. Onixul poate fi ușor, dar este totuși incredibil de durabil și perfect pentru utilizare în zone cu trafic intens, cum ar fi bucătăria sau baia. 

5. Este translucid 

Dacă ești în căutarea unui material spectaculos care face cu adevărat o declarație în casa ta, atunci onixul ar putea fi foarte bine soluția potrivită. Unul dintre cele mai unice beneficii ale onixului este faptul că este un material translucid, ceea ce înseamnă că poți pune o lumină în spatele lui, iar lumina va pătrunde până la capăt. Dacă ai de gând să creezi un bar în locuința ta, atunci un blat de onix cu iluminare din spate poate fi o modalitate excelentă de a face o declarație. Pe de altă parte, blaturile de onix cu iluminare din spate pot fi folosite și în baie, pentru a crea un stil de lux. 

Acum că ai aflat 5 beneficii ale folosirii onixului pentru blaturi, intră pe www.stona.ro sau vizitează showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și depozitele din județele Prahova și Alba. Avem disponibile modele de onix în 7 culori: alb, exotic, galben, gri, negru, roșu și roz.