Avantajele amenajarii unui bar de onix 

Un bar de onix poate avea un efect incredibil asupra schemei de design a unei case, oferindu-i un factor impresionant care o diferențiază de altele. Avantajele amenajării unui bar de onix te vor convinge de acest lucru.

 

Fiind un tip de piatră calcaroasă, onixul se formează atunci când calcarul se dizolvă și apoi se redepune în timp, ca un nou tip de piatră. În peșteri, apa formează onix prin picurare sub formă de stalagmite și stalactite. Când este tăiat și lustruit profesional, onixul oferă o suprafață superbă pentru baruri. 

Acest material uimitor are o serie de avantaje pe care este important să le cunoști, pentru a determina mai bine dacă este potrivit pentru amenajarea ta. Citește mai departe pentru a afla avantajele amenajării unui bar de onix. 

Estetică impresionantă 

Unul dintre cele mai mari avantaje ale unui bar de onix este frumusețea naturală incredibilă a pietrei. Fiecare placă conține culori diferite, oferindu-i o strălucire uimitoare. Dacă ai orice sursă de iluminare sub bar, onixul poate fi o alegere deosebit de fascinantă pentru locuința ta. Piatra strălucește de la lumină, creând o atmosferă unică în încăpere.  

Aspect modern 

Onixul are o estetică ușor exotică, ceea ce îl face foarte potrivit pentru casele contemporane. Deoarece fiecare placă este unică, oferă spațiului o senzație distinctă. Pentru că adaugă un accent dramatic, barul de onix funcționează frumos în locuințele care au scheme de culori monocrome. 

 Poate fi extrem de durabil cu îngrijirea corespunzătoare 

La fel ca marmura și granitul, onixul durează până la un secol atunci când este întreținut corespunzător. Deși este o piatră delicată, cu îngrijirea adecvată nu ar trebui să fie nevoie să înlocuiești barul de onix pe tot parcursul timpului în care vei deține casa. 

Ușor de curățat 

Barurile de onix pot fi de obicei curățate destul de ușor folosind apă caldă și săpun lichid. După ce le ștergi, este important să continui cu o cârpă rece și umedă pentru a elimina reziduurile de săpun. De asemenea, ar trebui să usuci bine orice umiditate din onix pentru a-și păstra aspectul curat. 

Stona îți oferă o gamă diversă de modele pentru a avea parte de avantajele amenajării unui bar de onix. Accesează www.stona.ro sau vizitează showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau depozitele din județele Prahova și Alba