Pardoseala de onix pentru living

Livingul este încăperea în care te relaxezi alături de familie și de prieteni, de aceea aspectul estetic trebuie să fie cât mai deosebit. Dacă alegi să amenajezi pardoseala cu onix, vei obține cu siguranță un living unic.

Onixul este o rocă minerală compusă din oxid de siliciu și prezintă de obicei unele impurități care formează straturi succesive. Este comun ca depozitele de onix să fie localizate în zone cu o abundență de roci calcaroase care se cristalizează în timp.

Această piatră naturală va transforma pardoseala din livingul tău, într-o încăpere luxoasă și sofisticată datorită impactului său vizual impresionant. Modelele onixului sunt formate dintr-o multitudine de benzi și venaturi în culori contrastante ce traversează toată suprafața. Cele mai întâlnite culori ale onixului sunt: alb, bej, exotic, galben, roșu și negru. Frumusețea onixului nu poate fi egalată de niciun alt material, iar fiecare bucată este diferită de celelalte, astfel că pardoseala din livingul tău va fi cu siguranță distinctivă și va deveni punctul focal al încăperii.

Pardoseala de onix din livingul tău va fi pusă în valoare prin intermediul translucidității sale, ce va permite luminii să pătrundă în suprafață și să evidențieze culorile și texturile deosebite.

Un tratament de sigilare aplicat la un interval de 12 luni, va menține aspectul estetic intact al pardoselii de onix din livingul tău de-a lungul timpului.

Pentru curățarea acestei pardoseli vei avea nevoie doar de un mop moale pe care îl vei folosi împreună cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid. Dacă va fi necesară o curățare în profunzime, vei avea nevoie de o soluție special concepută pentru onix.

Accesează www.stona.ro și alege modelul potrivit de onix pentru amenajarea pardoselii din livingul tău. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.