Masa cu blat de onix pentru living

Living-ul reprezintă un spațiu confortabil în care petreci cel mai mult timp pentru a te relaxa, de aceea amenajarea mesei cu blat de onix reprezintă o idee foarte bună pentru a avea în această încăpere, atât un obiect funcțional, cât și estetic. 

Onixul este o rocă minerală de cuarț cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce este alcătuită din fâșii paralele de calcedonie. Fâșiile ce alcătuiesc textura onixului pot fi într-o combinație foarte variată de culori, de la alb la aproape orice culoare, ceea ce oferă un aspect sofisticat și unic.

Masa ta cu blat de onix va fi cu siguranță în centru atenției datorită frumuseții pe care o emană, devenind un obiect de decor ce va impresiona orice privitor.

Această piatră naturală are caractersitica interesantă de a fi translucidă, astfel că modelul, textura și culorile mesei tale cu blat de onix vor fi puse în valoare de lumina ce pătrunde în suprafața acesteia.

Pentru ca masa ta cu blat de onix să-și păstreze aspectul intact de-a lungul timpului, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare în mod periodic.

Curățarea se face cu ajutorul soluțiilor de curățare cu pH neutru și a unei cârpe moi. Trebuie să eviți soluțiile de curățare acide sau abrazive, deoarece acestea pot deteriora suprafața.

Poți alege din peste 10 modele de onix pe cel potrivit pentru amenajarea ta, accesând www.stona.ro, sau vizitând showroom-ul din București și depozitele din județele Prahova și Alba.