Glafuri de onix pentru bucatarie

Glafurile de la ferestrele bucătăriei tale pot deveni decorațiuni, dacă alegi să le amenajezi cu un material cu aspect deosebit cum este onixul.

Onixul este o rocă minerală compusă din oxid de siliciu și prezintă de obicei unele impurități care formează straturi succesive. Este comun ca depozitele de onix să fie localizate în zone cu o abundență de roci calcaroase care se cristalizează în timp.

Această piatră naturală este formată din benzi multicolore ce traversează suprafața și creează modele spectaculoase. Datorită esteticii uimitoare, glafurile de onix vor înfrumuseța ferestrele bucătăriei tale și vor emana lux și eleganță în această încăpere.

O calitate deosebită a onixului, pe care celelalte materiale din piatră nu o are, este transluciditatea. Astfel că folosirea onixului pentru această amenajare este foarte potrivită, deoarece lumina ce va pătrunde prin ferestre va trece subtil și prin suprafața glafurilor, punând în evidență frumusețea acestei pietre.

Glafurile de onix vor oferi și avantaje practice, pe lângă cele estetice, contribuind la structura clădirii, întărirea pereților și servind drept cadru al ferestrelor pentru a le menține în poziție.

Aplicarea unui tratament de sigilare la un interval de 12 luni, va păstra aspectul glafurilor tale de onix intact de-a lungul timpului.

Pentru curățarea de zi cu zi a acestor glafuri vei avea nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, pe care o vei folosi cu o lavetă moale. O curățare în profunzime se poate face cu o soluție special concepută pentru onix.

Pe www.stona.ro vei găsi peste 10 modele de onix și îl vei putea alege pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor din bucătăria ta. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.