Lavoar de onix pentru baie

Lavoarul  reprezintă o piesă esențială ce nu poate lipsi din nicio baie. Însă pe lângă rolul practic, acesta poate avea și rol decorativ prin intermediul alegerii unui material cu un aspect luxos și elegant cum este onixul. 

Onixul este o rocă minerală cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce are un aspect unic datorită translucidității sale.

Aspectul deosebit al acestei pietre naturale, este dat de venaturile sale deosebite și de diversitatea culorilor în care este disponibilă: alb, negru, verde, galben, roșu și gri.

Fiecare lavoar de onix este unic; în funcție de bucata de onix din care este confecționat, venaturile și culorile pot varia.

Lavoarul tău de onix va fi cu siguranță în centrul atenției și va atrage toate privirile, mai ales dacă baia ta este un spațiu luminos, deoarece astfel se scoate în evidență caracteristica sa specială de a fi translucidă.

Întreținerea lavoarului de onix se face cu o cârpă moale, non-abrazivă, săpun și apă caldă. Se curăță cu atenție interiorul și exteriorul lavoarului, apoi se clătește cu apă curată și la final se șterge cu o cârpâ uscată.

Pe www.stona.ro sunt disponibile 8 modele de lavoare de onix din care îl poți alege pe cel potrivit pentru amenajarea băii tale. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.