Perete din mozaic de onix pentru hol

Este important ca holul din locuința ta să aibă un impact vizual cât mai plăcut, deoarece este prima încăpere cu care tu și oaspeții tăi aveți contact, atunci când intrați în locuință. Astfel că amenajarea unui perete din onix poate fi soluția ideală.

Onixul este o rocă minerală cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce aparține de mineralele din grupa cuarțului.

Mozaicul de onix reprezintă o alegere foarte potrivită pentru amenajarea unui perete în holul tău, deoarece va deveni o decorațiune deosebită care va transforma ambianța acestei încăperi într-una extravagantă. Modelele mozaicului sunt realizate din plăci de onix, iar fiecare bucată de piatră este diferită, dar foarte similară ca dimensiuni și culori față de celelalte. De obicei este realizat din bucăți mici, plate și pătrate, iar împreună creează modele unice. Cu siguranță, peretele din mozaic de onix din holul tău va atrage toate privirile.

Calitatea deosebită a onixului de a fi translucidă, va pune în valoare peretele din mozaic de onix atunci când lumina va pătrunde în suprafață. Astfel că ar fi ideal ca holul tău să aibă o fereastră în apropierea peretelui, sau poți instala o sursă de lumină în spatele peretelui din mozaic de onix.

Acest perete va avea nevoie de aplicarea unui tratament de sigilare imediat după instalare pentru a-l proteja de oricare eventuale deteriorări ce pot apărea în timp. Se va resigila la un interval de 12 luni.

Pentru curățarea periodică a acestui perete va fi suficientă folosirea unei soluții compuse din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale.

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de mozaic de onix pentru amenajarea peretelui din holul tău. Ne poți vizita în showroom-ul din București, sau în depozitele din județele Prahova și Alba.