Birou cu blat de onix

Amenajarea unui birou cu blat de onix în locuința ta va avea și rol decorativ pe lângă cel practic, datorită aspectului deosebit al acestei pietre naturale. 

Onixul este o rocă minerală carbonatică ce are la bază calcitul, iar suprafața acesteia este netedă și ușor poroasă. 

Biroul tău cu blat de onix va deveni cu siguranță piesa centrală a încăperii, impresionând prin aspectul vizual unic ce nu se găsește la alte materiale. Onixul este disponibil într-o gamă variată de culori, de la alb și negru până la galben și roșu, ce formează modele impresionante împreună cu texturile de pe suprafața pietrei. 

Onixul oferă o caracteristică specială, fiind translucidă, astfel că suprafața biroului tău cu blat de onix va fi evidențiată de expunerea la o sursă de lumină. Acest lucru creează o strălucire discretă, care evidențiază în continuare variațiile de culoare și modele ale pietrei, adăugând dimensiune. 

Aplicarea unui tratament de sigilare la intervale de 12 luni, va proteja biroul tău cu blat de onix de factorii externi ce pot deteriora suprafața în timp. 

Pentru curățarea biroului cu blat de onix se recomandă folosirea unei soluții special concepute pentru acest tip de piatră, iar în lipsa acesteia poți folosi o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid. 

Pe www.stona.ro vei găsi peste 10 modele de onix și îl poți alege pe cel potrivit pentru amenajarea biroului tău. Ne poți vizita în showroom-ul din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.