Masa de onix alb pentru living

Poți adăuga stil și eleganță în livingul tău, prin intermediul amenajării unei mese confecționate dintr-un material cu impact vizual deosebit. Onixul alb poate fi cea mai bună alegere pentru această amenajare, datorită frumuseții sale unice.

Onixul este o rocă minerală de cuarț cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce este alcătuită din fâșii paralele de calcedonie.

Onixul alb este un onix renumit cu textură tulbure, cu suprafețe mari de culoare albă și cu vene aleatorii de culoare galbenă sau maro. Aspectul estetic impresionant al acestei pietre, este ideal pentru a-ți înfrumuseța livingul. Masa de onix alb reprezintă o modalitate excelentă de a-ți decora livingul, în timp ce ai parte și de utilitatea acestei piese de mobilier.

Transluciditatea onixului este un avantaj important al acestei pietre, deoarece îi îmbunătățește aspectul estetic. Lumina naturală sau artificială va pătrunde în suprafața mesei de onix alb din livingul tău și va pune în centrul atenței, culorile și venele sale speciale. Gradul de transluciditate variază între plăcile de onix și depinde de culoare, grosime și finisajul suprafeței. Zonele albe sunt, în general, mai translucide la lumină față de alte culori.

Un tratament de sigilare aplicat în mod regulat, va garanta păstrarea intactă a suprafeței mesei tale de onix alb,chiar și după trecerea mai multor ani. Se recomandă reaplicarea tratamentului în fiecare an.

Curățarea acestei mese se va face cu ușurință, fiind suficientă o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid. Sunt disponibile și soluții de curățare special concepute pentru onix.

Alege modelul potrivit de onix alb pentru confecționarea mesei din livingul tău, accesând www.stona.ro, sau vizitând showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera nr.48 și depozitele din județele Prahova și Alba.