Idei pentru aplicatii de onix cu iluminare din spate

Transluciditatea onixului are o profunzime și un caracter unic. Această piatra naturală iluminată din spate poate fi utilizată într-o varietate de aplicații interioare și exterioare.  

Onixul este o rocă minerală compusă din oxid de siliciu și prezintă de obicei unele impurități care formează straturi succesive. Este comun ca depozitele de onix să fie localizate în zone cu o abundență de roci calcaroase care se cristalizează în timp. 

Frumusețea și unicitatea onixului vor fi puse în valoare atunci când va fi iluminat din spate, creând o piesă de decor deosebită, indiferent de modul în care decizi să-l introduci în locuința ta. Ia în considerare următoarele idei pentru aplicații de onix cu iluminare din spate. 

  1. Pereti cortina

Poți incorpora onixul în unitățile de geam termoizolant (IGU) pentru aplicații cu pereți exteriori portanti. În acest fel explorezi relația dintre peretele portant solid și pereții cortină tradiționali din sticlă, folosind piatră translucidă pentru fațada locuinței tale. Lumina naturală care va pătrunde în suprafața onixului va atrage toate privirile asupra exteriorului locuinței tale. Pe timpul nopții, sistemul de iluminare din spatele pereților cortină de onix va crea un ambient sofisticat. 

  1. Ferestre de tip vitraliu

Onixul iluminat din spate are o calitate eterică atunci când este folosit pentru ferestre de tip vitraliu.. Alege un model de onix alb elegant dacă locuința ta are un stil modern sau un model de onix roșu, exotic sau verde cu textura vibrantă pentru a imita bogăția vitraliilor. 

  1. Lămpi și aplice

Aplicele de iluminat din onix pot fi instalate de-a lungul unui perete din holul locuinței tale. Astfel încăperea va fi pusă în valoare în mod subtil și va avea o atmosferă caldă și primitoare. De asemenea, o lampă amenajată în dormitorul tău, va crea mediul ideal pentru odihnă și relaxare. Lămpile și aplicele reprezintă o idee practică și în același timp estetică, datorită modelelor deosebite ale onixului care vor decora încăperea. 

Intră pe www.stona.ro și alege modelul potrivit de onix pentru a obține aplicațiile de onix cu iluminare din spate pe care ți le dorești în locuința ta. Poți vizita showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 și depozitele din județele Prahova și Alba.