Glafuri de onix pentru baie

Poți decora baia ta într-un mod inedit, dacă amenajezi glafurile ferestrelor cu un material cu aspect estetic deosebit cum este onixul.

Onixul este o rocă minerală compusă din oxid de siliciu și prezintă de obicei unele impurități care formează straturi succesive. Este comun ca depozitele de onix să fie localizate în zone cu o abundență de roci calcaroase care se cristalizează în timp.

Glafurile de onix vor da personalitate băii tale, prin intermediul impactului lor vizual impresionant. Această piatră naturală este formată din benzi stratificate în mai multe culori, ce formeză modele care aduc aminte de opere de artă. Baia ta va avea o atmosferă luxoasă și elegantă cu aceste glafuri, devenind cu siguranță elementele centrale ale acestei încăperi.

Onixul oferă o calitate specială din punct de vedere estetic, fiind translucidă. Suprafața glafurilor de onix din baia ta va fi delicată și moale la atingere, iar transluciditatea va evidenția culorile și texturile atunci când lumina naturală va pătrunde prin ferestre. De asemenea vei putea instala o sursă de iluminare atunci când lumina naturală nu este suficientă.

Glafurile de onix vor oferi și avantaje practice, pe lângă cele estetice, deoarece nu vor permite ferestrelor să se miște din loc și vor ține departe apa și umezeala de structura interioară a pereților.

Pentru ca glafurile tale de onix să nu-și schimbe aspectul estetic în timp, va fi necesară aplicarea unui tratament de sigilare la un interval de 12 luni.

Curățarea glafurilor de onix se va face cu ușurință, folosind doar o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale.

Accesează www.stona.ro și alege modelul potrivit de onix pentru amenajarea glafurilor din baia. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.