Amenajari interioare cu onix

Piatra naturala a fost dintotdeauna foarte cautata cand a venit vorba de amenajari interioare si exterioare. Pe langa aspectul lor superb, pietrele naturale sunt si foarte rezistente la factorii externi si sunt folosite la realizarea de pavaje si monumente.

Piatra onix a fost descoperita si apreciata inca din antichitate cand aceasta era folosita amenajari interioare piatra naturalala realizarea de bijuterii si obiecte decorative.

In prezent onixul se utilizeaza la realizarea de blaturi si panouri deoarece are un aspect asemanator marmurei. Spre deosebire de marmura insa, onixul are un aspect semi-transparent care poate fi pus in evidenta de o sursa de lumina amplasata in spatele panoului. Astfel, modelul onixului si coloritul acestuia va emana o stralucire aparte.

Onixul mai se poate folosi si la realizarea de chiuvete, pereti, pardoseli, vaze sau alte ornamente de diferite forme sau marimi care iti vor transforma locuinta. Cele mai populare culori sunt rozul, verdele sau portocaliul.

Blaturile din onix se pot utliza in bucatarie dar si in baie. Modelele onixului ofera un aer mitic care te vor relaxa si iti vor da energie pozitiva.

Scarile din onix sunt foarte deosebite si pot da un plus de eleganta si stil oricarei locuinte.

Panourile iluminate trebuiesc montate de persoane specializate pentru ca onixul sa fie pus in valoare. Iluminarea trebuie sa tina cont de zona care trebuie evidentiata.

Astfel de panouri sunt populare in restaurante si baruri deoarece ofera un aspect exotic.

Panourile si blaturile din onix au un aspect antic dar se pot incadra foarte usor si in locuintele care adopta un stil modern. Onixul va schimba in totalitate designul locuintei tale indiferent daca optezi pentru o pardoseala, un blat, o scara sau chiar o vaza. Asadar indiferent de marimea proiectului tau, onixul este solutia perfecta in cazul in care ai nevoie de o schimbare.

Taguri: