Pardoseala de onix pentru terasa

Pardoseala de pe terasa locuinței tale are nevoie de un material cu impact vizual deosebit, pentru a crea o atmosferă primitoare și relaxantă. Astfel că cea mai bună alegere este onixul.

Onixul este o rocă minerală compusă din oxid de siliciu și prezintă de obicei unele impurități care formează straturi succesive. Este comun ca depozitele de onix să fie localizate în zone cu o abundență de roci calcaroase care se cristalizează în timp.

Pardoseala de onix va emana frumusețe și stil pe terasa ta, impresionând cu siguranță orice privitor, prin intermediul culorilor și texturilor ce formează modele superbe. Cu această pardoseală, timpul petrecut pe terasă va fi foarte relaxant și plăcut.

Onixul are caracteristica specială de a fi translucidă, permițând luminii naturale să pătrundă în suprafața pardoselii, pentru a-i evidenția frumusețea.

Un tratament de sigilre aplicat o dată pe an, va asigura păstrarea aspectului intact al pardoselii tale de onix de pe terasă de-a lungul timpului.

Pentru curățarea acestei pardoseli, vei avea nevoie doar de un mop moale și de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid. Poți folosi o soluție special concepută pentru onix pentru a obține o curățare în profunzime.

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de onix pentru amenajarea pardoselii tale de pe terasă. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.