Perete decorativ din mozaic de onix pentru living

Transformă livingul locuinței tale, într-un spațiu unic și impresionant, prin intermediul amenajării unui perete decorativ inedit. Cea mai bună opțiune este să îl confecționezi din mozaic de onix, datorită numeroaselor sale avantaje estetice.

Onixul este o rocă minerală cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce are la bază calcitul.

Frumusețea naturală a mozaicului de onix, va adăuga eleganță și lux în livingul tău, acest perete decorativ devenind cu siguranță punctul focal al încăperii. Suprafața onixului este compusă din mai multe culori dispuse în straturi și texturi complexe, care alcătuiesc modele deosebite.

Această piatră naturală are un avantaj estetic deosebit, deoarece este translucidă. Peretele decorativ din mozaic de onix, va fi subțire și destul de ușor, permițând suprafeței pietrei să iasă în evidență prin intermediul instalării unei surse de lumină în spatele peretelui.

Peretele decorativ va avea nevoie de aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, pentru a-i asigura păstrarea aspectului estetic în timp, exact ca în ziua în care a fost instalat. Se recomandă repetarea tratamentului la un interval de 12 luni.

Nu va fi deloc dificil să cureți peretele decorativ din mozaic de onix din livingul tău. Cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, folosită cu o cârpă moale, va arăta mereu ca nou. Sunt disponibile și soluții de curățare special concepute pentru onix.

Accesează www.stona.ro și alege modelul potrivit de onix pentru amenajarea peretelui tău decorativ. Ne poți vizita în showroom-ul din București, sau în depozitele din județele Prahova și Alba.