Candelabru de onix pentru living

Un candelabru cu aspect deosebit va înfrumuseța livingul tău, în timp ce va îndeplini funcția sa practică de a lumina încăperea. Cel mai potrivit material pentru realizarea candelabrului este onixul, datorită calităților sale estetice.

Onixul este o rocă minerală cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce se formează din calcar care se dizolvă și se redepozitează.

Candelabrul de onix va crea o atmosferă modernă și elegantă în livingul tău, datorită impactului vizual puternic al modelelor sale unice. Acest candelabru va deveni cu siguranță elementul central al încăperii și va impresiona orice privitor.

Această piatră naturală are calitatea de a fi translucidă, astfel că lumina provenită de la candelabru va scoate în evidență texturile și culorile superbe ale onixului.

Aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, va asigura păstrarea aspectului intact al candelabrului de onix de-a lungul timpului.

Pentru curățare vei avea nevoie de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid și de o lavetă moale.

Peste 10 modele de onix sunt disponibile pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.