Bar de onix rosu in locuinta ta

Poți crea în locuința ta un loc perfect pentru divertisment, prin intermediul unui bar de onix roșu. 

Onixul este o rocă cu suprafață netedă și ușor poroasă, compusă din calcit și care face parte din mineralele din grupa cuarțului.

 

Fie că îți dorești un bar încorporat sau pur și simplu vrei să dedici băuturilor tale preferate un colț din living, există opțiuni pentru fiecare locuință. Nu ai nevoie de mult spațiu pentru a-ți crea un bar acasă, există posibilități foarte variate de a realiza o astfel de amenajare. Materialul ideal este onixul roșu, datorită esteticii sale impresionante. Barul de onix roșu va atrage toate privirile cu intensitatea sa cromatică și cu venaturile sale dispuse sub formă de benzi, care îmbină nuanțe de alb, galben și roșu. Locuința ta va avea o atmosferă luxuoasă și relaxantă, creând spațiul perfect pentru a te distra cu familia și prietenii.  

Poți opta pentru iluminarea din spate a barului de onix roșu din locuința ta, deoarece această piatră naturală are o calitate deosebită, aceea de a fi translucidă. Lumina care va trece prin suprafața barului, va căpăta o strălucire moale, nuanțele sale schimbându-se în straturi. Benzile de culoare din această ondulație de piatră translucidă se îmbină,se separă și se întâlnesc din nou. 

Pentru ca barul tău să își păstreze toate calitățile neschimbate indiferent de trecerea timpului, este important să aplici un tratament de sigilare la un interval de 6 sau 12 luni. 

Vei avea un bar de onix roșu în locuința ta care va fi foarte ușor de curățat. Folosește o lavetă moale înmuitată într-o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid de vase, sau în una special concepută pentru onix. Usucă suprafața imediat cu o lavetă uscată. 

Intră pe www.stona.ro și alege modelul potrivit de onix roșu pentru a obține un bar de onix roșu în locuința ta. Poți vizita showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 și depozitele din județele Prahova și Alba.