Raft de onix negru pentru dormitor

Dacă ești în căutarea unei soluții pentru a-ți face dormitorul practic și în același timp cu aspect estetic deosebit, poți opta pentru amenajarea unui raft de onix negru.

Onixul este o rocă minerală cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce are la bază calcitul.

Folosind această piatră naturală, vei obține un raft foarte funcțional, care te va ajuta să îți organizezi dormitorul cu precizie pentru a avea mereu la îndemână obiectele pe care le folosești zi de zi. De asemenea, raftul de onix negru va fi rezistent și durabil în timp.

Onixul negru va oferi dormitorului tău personalitate și stil, prin intermediul frumuseții uimitoare a acestei pietre. Impactul vizual puternic al onixului negru va impresiona cu siguranță orice privitor. Acest tip de onix este format din benzi de culoare neagră, maro, bej și albă, care creează modele unice și un contrast dramatic. Raftul de onix negru va deveni piesa centrală a dormitorului tău și va transmite esența naturii în întreaga încăpere.

Datorită translucidității onixului, atunci când lumina va pătrunde în suprafața raftului tău din dormitor, va pune în valoare frumusețea sa distinctivă. Poți instala un sistem de iluminare în spatele raftului, pentru a te bucura de acest avantaj estetic și atunci când nu ai parte de lumină naturală în dormitorul tău.

Imediat după instalarea raftului de onix negru în dormitorul tău, va fi necesară aplicarea unui tratament de sigilare, pentru a-i păstra suprafața intactă în timp. Se recomandă reaplicarea sigilării la un interval de 12 luni.

Vei putea curăța acest raft cu mare ușurință, fiind important doar să folosești o soluție de curățare potrivită pentru onix. O poți face acasă din apă caldă și săpun lichid sau o poți achiziționa din magazinele specializate.

Accesând www.stona.ro vei putea alege modelul potrivit de onix negru, pentru amenajarea raftului pe care ți-l dorești în dormitorul tău. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.