Design locuinte cu pietre semipretioase

Pietrele care au avut un aspect si o culoare deosebita au fost la mare cautare inca din Antichitate. Astfel de pietre au fost utilizate pentru realizarea de bijuterii deoarece pot avea diferite forme si au un luciu aparte. Nuantele acestora difera in functie de mineralele cu care intra in contact, astfel acestea pot fi roz, verzi, albastre sau portocalii. Pietrele naturale sunt foarte rezistente deoarece se formaza la adancimi foarte mari si sunt supuse la temperaturi si presiuni ridicate.

design locuinte

Pe piata costructorilor au aparut si pietrele sintetice ca au un aspect asemenator cu cel al pietrelor naturale insa nu sunt la fel de dure.

Pietrele transparente sunt longevive si se pot folosi pentru realizarea de blaturi, panouri si pardoseli. Coloritul acesor pietre precum si luminozitatea lor le face perfecte pentru orice locuinta. Aceste pietre pot fi slefuite foarte mult pentru a avea un luciu si pentru a fi delicate la atingere. Dintre pietrele naturale folosite la amenajarile interioare si exterioare enumaram granitul, marmura, onixul, calcarul etc.

design locuinte

Datorita unicitatii lor, pietrele naturale sunt pe primul loc in topul materialelor folosite pentru realizarea de blaturi sau glafuri. Din piatre naturale se pot realiza chiuvete, ceasuri, scaune si mese, toate avand un aspect deosebit.

Cu ajutorul tehnologiei, pietrele naturale isi pot modifica nuanta si forma pentru a satisface cele mai excentric cerinte ale clientilor.

design locuinte

Taguri:  ,