Trepte interioare de onix galben

Treptele interioare sunt unele din primele lucruri pe care le vezi atunci când intri într-o locuință, de aceea au nevoie de o atenție deosebită atunci când sunt amenajate.

Dacă îți dorești ca treptele interioare ale locuinței tale să aibă un aspect estetic impresionant, cea mai bună alegere este cu siguranță să le amenajezi cu onix galben.

Onixul este o rocă minerală carbonatică ce are la bază calcitul, iar suprafața acesteia este netedă și ușor poroasă.

Treptele interioare amenajate cu onix galben vor emana frumusețe naturală și eleganță în toată locuința ta. Onixul galben este compus din tonuri calde și plăcute, iar pe suprafața sa se întind texturi venate dispuse sub formă de benzi paralele. Treptele de onix galben vor deveni instant piese unice în locuința ta, deoarece fiecare bucată a acestei pietre naturale este diferită. Acest tip de onix este foarte versatil, astfel că se poate adapta cu ușurință la orice stil de amenajare.

Treptele interioare de onix galben pot fi cu adevărat spectaculoase din punct de vedere vizual, prin intermediul instalării unei surse de lumină în spatele treptelor. Onixul are calitatea deosebită de a fi translucidă, astfel că lumina care pătrunde prin suprafață îi pune în evidență frumusețea.

După ce treptele de onix galben vor fi instalate în locuința ta, vor avea nevoie de aplicarea unui tratament în mod regulat, pentru a arăta ca noi chiar și după ce vor trece mulți ani de la instalare.

Aceste trepte nu vor necesita un proces complicat de curățare, fiind suficientă folosirea unei soluții compuse din apă caldă și săpun lichid, sau o soluție special concepută pentru onix.

Intră pe www.stona.ro și alege modelul potrivit de onix galben pentru amenajarea treptelor interioare din locuința ta. Poți vizita showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 și depozitele din județele Prahova și Alba.