Cum sa obtii un design sofisticat cu onix 

Te poți bucura de luxul de cinci stele dintr-un hotel în fiecare zi a anului acasă, dacă obții un design sofisticat cu onix.

 

Onixul este o rocă minerală carbonatică ce are la bază calcitul, iar suprafața acesteia este netedă și ușor poroasă.   

Ai nevoie de o combinație dramatică de tonuri de culoare, elemente de onix și texturi diverse care să surprindă acea atmosferă elegantă, dar primitoare, pe care ai găsi-o într-un hotel de top. În continuare vom detalia elementele necesare pentru a obține un design interior sofisticat cu onix.  

Tonuri dramatice 

Pregătește scena pentru lux cu alb și diferite nuanțe de gri pe pardoseli, mobilier și suprafețe. Introdu onix în tonuri puternice ca: exotic, negru sau roșu pentru o crea opulentă. Impactul vizual puternic al acestor culori va atrage admirația oricui. Poți folosi onix pentru a amenaja o masă de cafea în living, un blat în bucătărie, un panou de perete din mozaic în hol sau un lavoar în baie. 

Straturi de textură 

Oferă locuinței tale o senzație minunat de primitoare prin stratificarea elementelor într-un amestec de texturi diferite, cum ar fi covoare moi din lână, lenjerie de pat somptuoasă din in, cuverturi groase și perne de catifea. Aceastea împreună cu elementele de onix vor emana complexitate și personalitate. 

Accente de lemn întunecat 

O estetică dramatică creată cu onix poate include și finisaje din lemn. Când vine vorba de mobilier precum masa de cafea din living de onix sau masa din bucătărie de onix optează pentru tonuri profunde de lemn, care împreună cu tonurile dramatice ale onixului transmit un sentiment inconfundabil de lux. 

Mobilier simplu și elegant 

Adaugă mobilier cu design simplu și feronerie minimalistă. Acest lucru nu numai că ajută la întărirea esteticii calme, fără dezordine a designului sofisticat cu onix, dar asigură că accentul rămâne ferm pe amenajările frumoase din această piatră naturală. 

Curbe pentru un design deosebit 

Introdu câteva curbe pentru a adăuga moliciune și lumină designului sofisticat cu onix. Ia în considerare crearea unui panou decorativ de onix în formă de cerc sau de oval pe un perete, pune câteva scaune curbate în bucătărie, o măsuță de cafea de onix circulară în living și mânere rotunde pe noptiere. 

Stona îți oferă o gamă diversă de produse pentru a obtine un design sofisticat cu onix. Accesează www.stona.ro sau vizitează showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau depozitele din județele Prahova și Alba.