Perete decorativ de onix pentru hol

Holul din locuința ta trebuie să fie cât mai primitor, deoarece reprezintă prima încăpere pe care o văd oaspeții tăi atunci când te vizitează. Amenajarea unui perete cu onix va atrage cu siguranță toate privirile.

Onixul este o rocă minerală cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce se formează din calcar care se dizolvă și se redepozitează, rezultând culorile deosebite și calitatea de a fi translucidă.

Peretele decorativ de onix va înfrumuseța holul tău și îl va transforma într-o încăpere luxoasă și elegantă. Modelele onixului sunt disponibile într-o gamă variată de culori, cum ar fi: alb, bej, exotic, galben, gri, roșu sau negru și împreună cu texturile distinctive ce se ramifică pe toată suprafața, formează un impact vizual puternic. Fiind un material natural, fiecare placă de onix arată diferit și va conferi un caracter unic holului tău, acest perete decorativ devenind punctul focal al încăperii.

Suprafața onixului este delicată și moale la atingere, dar și translucidă. Calitatea de a fi translucidă va fi foarte benefică pentru peretele decorativ din holul tău, deoarece dacă instalezi o sursă de lumină în spatele peretelui, frumusețea acestei pietre naturale va fi evidențiată și pusă în valoare.

Pentru ca peretele decorativ de onix să își păstreze aspectul intact de-a lungul timpului, va fi necesară aplicarea unui tratament de sigilare la un interval de 12 luni.

Curățarea acestui perete decorativ nu va fi dificilă, având nevoie doar de folosirea unei soluții compuse din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale. Este important să eviți folosirea soluțiilor de curățare abrazive, pentru a nu deteriora suprafața peretelui.

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de onix pentru amenajarea peretelui decorativ din holul tău, din peste 10 modele disponibile. Ne poți vizita în showroom-ul din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.