Pardoseala de onix pentru locul de luat masa

Locul de luat masa va avea un aspect impresionant dacă alegi să amenajezi pardoseala din această încăpere cu onix.

Onixul este o rocă minerală cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce aparține de mineralele din grupa cuarțului.

Pardoseala de onix va transforma locul tău de luat masa într-o încăpere elegantă și luxoasă, ce va atrage toate privirile prin intermediul frumuseții emanate de această piatră naturală. Fiecare model de onix conține texturi și combinații de culori deosebite, astfel că indiferent de modelul ales, pardoseala ta va avea un aspect unic.

Dacă vei alege un model de onix în nuanțe calde pentru amenajarea pardoselii, locul tău de luat masa va fi primitor și relaxant, devenind încăperea ideală pentru a petrece timp cu familia.

O caracteristică specială a acestui material, este transluciditatea, ce permite pătrunderea luminii în suprafață pentru a evidenția texturile și culorile onixului.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an, pentru ca pardoseala ta de onix să-și păstreze aspectul intact de-a lungul timpului.

Accesând www.stona.ro poți alege modelul potrivit de onix pentru amenajarea pardoselii din locul tău de luat masa. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.