Glafuri de onix exotic pentru living

Livingul tău are nevoie de un aspect deosebit pentru a deveni un spațiu confortabil și relaxant. Astfel că poți transforma glafurile ferestrelor din living în decorațiuni, dacă alegi să le amenajezi cu onix exotic.

Onixul este o rocă minerală cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce aparține de mineralele din grupa cuarțului.

Onixul exotic este compus din diferite culori dispuse în straturi și texturi complexe, ce formează modele impresionante. Glafurile de onix exotic vor aduce frumusețea naturală în livingul tău și vor crea o atmosferă caldă și primitoare, ideală pentru petrecerea timpului liber. Fiecare vizitator al locuinței tale, va fi impresionat de eleganța emanată de aceste glafuri.

O caracteristică specială a onixului este transluciditatea. Lumina naturală ce va pătrunde în livingul tău, va evidenția aspectul unic al suprafeței glafurilor de onix exotic.

Pentru ca glafurile tale de onix exotic din living să își păstreze aspectul intact de-a lungul timpului, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare la un interval de 12 luni.

Aceste glafuri se pot curăța cu ușurință, folosind o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale. Dacă au nevoie de o curățare în profunzime, poți folosi o soluție special concepută pentru onix.

Modelul potrivit de onix exotic te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București și în depozitele din județele Prahova și Alba.