Suport de lumanare din onix pentru living

Un suport de lumânare din onix reprezintă atât o modalitate de a-ți decora livingul, cât și de a-l face să aibă o atmosferă caldă și confortabilă.

Onixul este o rocă minerală cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce are la bază calcitul.

Acest suport de lumânare va funcționa ca accent decorativ în livingul tău, datorită frumuseții unice a acestei pietre naturale. Diversitatea straturilor bogate ale onixului, în nuanțe de galben, maro, verde, negru, alb, roșu și multe altele, formează modele distinctive care atrag toate privirile și dau un aspect luxos și elegant oricărui spațiu interior. Folosirea acestui suport de lumânare reprezintă o modalitate de relaxare după o zi lungă, deoarece va face livingul tău să miroasă mereu proaspăt și plăcut, emanând orice parfum alegi să aibă lumânările.

Suportul de lumânare din onix va fi translucid, cu un aspect delicat, ceea ce înseamnă că atunci când lumina va pătrunde în suprafață, frumusețea acestei pietre va fi în centrul atenției.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, cu scopul de a asigura păstrarea aspectului neschimbat în timp a suportului de lumânare de onix pentru livingul tău.

Dacă va fi necesară curățarea acestui suport de lumânare, o vei putea face foarte ușor cu un detergent făcut în casă. Amestecă săpun lichid de vase cu apă caldă și vei obține detergentul potrivit pentru suprafața onixului.

Intră pe www.stona.ro pentru a găsi suportul de lumânare din onix potrivit pentru livingul tău. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.