Perete decorativ din mozaic de onix pentru baie

Dacă îți dorești să îmbunătățești aspectul estetic al băii tale, un perete decorativ din mozaic de onix poate fi exact ceea ce cauți.

Onixul este o rocă minerală cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce are la bază calcitul.

Peretele decorativ din mozaic de onix îți va transforma baia într-un spațiu atractiv, elegant și unic. Unul dintre cele mai mari avantaje ale mozaicului de onix este versatilitatea. Montat de obicei pe un suport de plasă, este alcătuit dintr-un număr de plăci mai mici, permițând acoperirea unei suprafețe mai mari fără a fi nevoie să le amplasezi individual pe fiecare. Aceste plăci mai mici fac mult mai ușoară potrivirea în jurul țevilor, feroneriei sau accesoriilor din baie, pentru un aspect uniform.

Calitatea onixului de a fi o piatră naturală translucidă, va face din acest perete decorativ, o decorațiune deosebită pentru baia ta. Frumusețea peretelui decorativ din mozaic de onix, va fi pusă în valoare, atunci când lumina va pătrunde în suprafață.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare, imediat după instalarea acestui perete decorativ, deoarece în acest fel își va păstra toate calitățile de-a lungul timpului. Va fi necesară reaplicarea tratamentului la un interval de 12 luni.

Curățarea peretelui decorativ din mozaic de onix nu va fi deloc complicată. Dacă vei folosi detergenți potriviți pentru această suprafață, peretele decorativ va avea mereu un aspect impecabil. Poți opta pentru alcătuirea unei soluții din apă caldă și săpun lichid, sau pentru achiziționarea uneia special concepute pentru onix.

Pe www.stona.ro poți alege mozaicul de onix potrivit pentru amenajarea peretelu decorativ din baia ta. Ne poți vizita în showroom-ul din București, sau în depozitele din județele Prahova și Alba.