Cada de baie placata cu onix

Cada de baie reprezintă în primul rând o necesitate în orice locuință, însă poate deveni și un obiect decorativ daca alegi să o realizezi dintr-un material cu aspect unic cum este onixul. 

Onixul este o rocă minerală cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce aparține de mineralele din grupa cuarțului.

Cada de baie placată cu onix va atrage cu siguranță toate privirile, datorită modelelor acestui material, ce sunt compuse din venaturi interesante și culorilor deosebite. Impactul vizual puternic al onixului, va transforma cada ta de baie în elementul central al acestei încăperi.

Această piatră naturală are caracteristica specială de a fi translucidă, astfel că suprafața căzii va fi pusă în valoare de lumina naturală ce va pătrunde în baie. Astfel se va crea o atmosferă elegantă și plăcută.

Pentru a asigura rezistența în timp a căzii tale placate cu onix, este recomandat să efectuezi un tratament de sigilare o dată pe an.

Cada de onix se curăță periodic cu o lavetă moale împreună cu o soluție special concepută pentru acest tip de piatră.

Pe www.stona.ro poți găsi peste 10 modele de onix din care îl poți alege pe cel potrivit pentru amenajarea căzii tale de baie. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţul Prahova şi judeţul Alba.