Glafuri de onix pentru hol

Holul este o parte importantă a locuinței tale, deoarece funcționează ca un culoar care leagă celelalte încăperi. Îi poți da personalitate, prin intermediul amenajării glafurilor cu un material umitor, cum este onixul.

Onixul este o rocă minerală compusă din oxid de siliciu și prezintă de obicei unele impurități care formează straturi succesive. Este comun ca depozitele de onix să fie localizate în zone cu o abundență de roci calcaroase care se cristalizează în timp.

Glafurile de onix pentru hol vor transmite o imagine de lux și farmec, captivând privirea oricui va intra în locuința ta. Frumusețea și complexitatea modelelor onixului, sunt uimitoare, transformând instant glafurile din holul tău în decorațiuni deosebite. Onixul este disponibil într-o gamă largă de culori. S-ar putea spune că aproape toate culorile se află în modelele sale – alb, bej, exotic, galben, gri, roz, roșu și negru. Fiecare model are benzi drepte și paralele de diferite culori. Holul tău amenajat cu glafuri de onix nu va avea cum să nu fie observat, datorită acestei pietre naturale.

Una din principalele caracteristici ale onixului, este aceea de a fi translucidă. Această caracteristică este foarte specială, deoarece glafurile de onix din holul tău, vor permite luminii să pătrundă în suprafață pentru a le pune în evidență frumusețea.

Este foarte important ca după instalarea glafurilor în holul locuinței tale, să aplici un tratament de sigilare în mod regulat. În acest fel, le vei asigura păstrarea calităților estetice de-a lungul timpului. Se recomandă reaplicarea tratamentului de sigilare la un interval de un an.

Pentru a curăța aceste glafuri, poate fi suficientă folosirea unei soluții compuse din apă caldă și săpun lichid de vase. Dacă îți dorești o curățare în profunzime, poți folosi soluții special concepute pentru onix.

Accesează www.stona.ro și alege modelul potrivit de onix, pentru amenajarea glafurilor din holul tău. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.