Culori de onix in tendinte pentru anul 2023 

Dacă îți dorești să folosești onix în amenajarea locuinței tale, însă nu șții ce culori să alegi, te poți inspira din tendințele pentru anul 2023.

 

Onixul este o rocă minerală compusă din oxid de siliciu și prezintă de obicei unele impurități care formează straturi succesive. Este comun ca depozitele de onix să fie localizate în zone cu o abundență de roci calcaroase care se cristalizează în timp.    

Culorile pe care le folosim în locuințele noastre reflectă puternic personalitățile și stilul nostru. În timp ce unii oameni gravitează către culori atemporale și clasice, alții doresc să devină puțin mai îndrăzneți adăugând tonuri de culoare vibrante. Onixul este disponibil atât în culori clasice, cât și în culori îndrăznețe. Anul acesta vedem tonuri de culoare mai bogate în comparație cu tendințele de culoare din anii trecuti, dar încă ne inspirăm din natură. 

În continuare vei afla câteva culori de onix în tendințe pentru anul 2023. 

Onix galben 

Căldura și intensitatea vizuală a onixului galben sunt foarte benefice pentru orice spațiu. Fie că alegi un blat, un panou decorativ, un lavoar sau un recipient pentru săpun, această culoare de onix va crea în locuința ta o atmosferă primitoare și relaxantă.  

Onix roșu 

Interioarele albe și neutre nu mai sunt căutate anul acesta, preferința generală fiind de a alege nuanțe mai vesele, chiar dacă apar doar în accente. Cu onix roșu poți adăuga contrast, căldură și dimensiune spațiilor albe pentru a nu deveni plictisitoare. Această culoare foarte îndrăzneață și carismatică, va adăuga personalitate locuinței tale. Depinde de tine cât de puțin sau cât de mult onix roșu folosești. Îl poți adăuga ca un accent de culoare strălucitoare, dar poți, de asemenea, să îndrăznești și să îl folosești la amenajarea unui perete întreg. 

Onix exotic 

Frumusețea onixului exotic este distinctă și unică. Acest tip de onix oferă inspirație și creativitate, încurajând în același timp un impuls dincolo de tradițional, pentru a experimenta o culoare cu adevărat excepțională. Poți folosi onix exotic pentru a adăuga elemente statement în locuința ta, cum ar fi un perete decorativ, o lampă, o masă sau glafurile ferestrelor. 

Acum că ai aflat câteva culori de onix în tendinte pentru anul 2023, intră pe www.stona.ro sau vizitează-ne în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba. De asemenea, poți suna la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.