Placarea semineului cu onix negru

Șemineul din locuința ta va avea o estetică superbă, dramatică și stilată, dacă alegi placarea lui cu un material deosebit cum este onixul negru. 

Onixul este o rocă minerală compusă din oxid de siliciu și prezintă de obicei unele impurități care formează straturi succesive. Este comun ca depozitele de onix să fie localizate în zone cu o abundență de roci calcaroase care se cristalizează în timp. 

Placarea șemineului cu onix negru va înfrumuseța întreaga încăpere și îi va oferi eleganță și rafinament. Acest tip de onix este compus din diferite nuanțe de gri, de la gri mediu, până la gri închis spre negru, cu accente de alb, bej și maro. Texturile venate albe creează detalii interesante în întreaga piatră și formează contraste puternice cu nuanțele închise. Prin intermediul placării cu onix negru, șemineul tău va deveni piesa centrală a încăperii și va atrage cu siguranță admirația oricui. 

O calitate deosebită a acestei pietre naturale este transluciditatea. Dacă vei instala o sursă de lumină în spatele onixului negru, șemineul tău va avea o strălucire delicată și caldă. În timp ce onixul negru este frumos de la sine, este și mai frumos atunci când lumina pătrunde în suprafața sa. Placarea șemineului cu onix negru va lumina încăperea într-un mod inedit și o va pune în valoare. 

Imediat după efectuarea acestei amenajări, este foarte important să aplici un tratament de sigilare, pentru a proteja șemineul placat cu onix negru de orice fel de uzură care ar putea să apară în timp. Se recomandă reaplicarea tratamentului la un interval de 12 luni. 

Placarea șemineului cu onix negru este o alegere bună și datorită ușurinței cu care îl vei curăța. Cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid de vase, sau cu una special concepută pentru acest tip de piatră, șemineul tău va arăta mereu foarte bine. 

Intră pe www.stona.ro și alege modelul potrivit de onix negru pentru placarea șemineului din locuința ta. Poți vizita showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 și depozitele din județele Prahova și Alba.