Placarea semineului cu onix

Dacă ești în căutarea unui material cu aspect estetic impresionant pentru placarea șemineului din locuința ta, cea mai bună alegere este cu siguranță onixul.

Onixul este o rocă minerală cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce se formează din calcar care se dizolvă și se redepozitează, rezultând culorile deosebite și calitatea de a fi translucidă.

Șemineul tău placat cu onix va deveni punctul focal al încăperii datorită frumuseții uimitoare a acestui material, oferită de modelele sale compuse din mai multe culori și venaturi diferite. Varietatea modelelor disponibile facilitează integrarea șemineului de onix în orice încăpere, indiferent de stilul în care este amenajată.

Prin intermediul instalării unui sistem de iluminat în spatele plăcilor de onix, vei pune în valoare frumusețea pietrei, iar șemineul tău va crea o atmosferă luxoasă și sofisticată în întreaga locuință.

Odată ce șemineul de onix este instalat, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare pentru a-i proteja suprafața de eventualele deteriorări ce pot apărea de-a lungul timpului. Tratamentul se va reaplica la un interval de 12 luni.

Curățarea acestui șemineu nu va fi complicată, necesitând doar o soluție compusă din săpun lichid și apă caldă sau o soluție special concepută pentru onix, folosite împreună cu o cârpă moale.

Poți alege din peste 10 modele de onix accesând www.stona.ro, sau vizitând showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera,nr.48 și depozitele din județele Prahova și Alba.