Suport pentru periute de dinti din onix

Un suport pentru periute de dinti din onix va oferi atât funcționalitate, cât și aspect deosebit în baia locuinței tale.

Onixul este o rocă minerală compusă din oxid de siliciu și prezintă de obicei unele impurități care formează straturi succesive. Este comun ca depozitele de onix să fie localizate în zone cu o abundență de roci calcaroase care se cristalizează în timp.

Această piatră prețioasă este folosită de mii de ani pentru a face accesorii frumoase. Bineînțeles că este folosită și pentru amenajări interioare, cum ar fi pardoseli, blaturi și pereți. Onixul din care este creat suportul pentru periuțe este unul galben și se caracterizează prin numeroasele straturi ale istoriei pământului care sunt vizibile. Straturile din acest onix galben conțin multe nuanțe diferite, având un impact vizual foarte plăcut . Aceste culori sunt determinate de diferitele minerale care au fost comprimate sub o presiune mare în decursul timpului și sunt transformate într-o bucată solidă de piatră prețioasă. Galbenul este o culoare foarte versatilă, astfel că suportul pentru periuțe de dinți din onix se va potrivi perfect în orice baie, indiferent de modul în care este amenajată.

Calitatea specială a onixului de a fi translucidă, înseamnă că estetica unică a acestui suport va fi pusă în valoare, atunci când va pătrunde lumina în suprafață.

Onixul are aceeași duritate ca și marmura și poate fi lucrat foarte bine. De aceea, te poți bucura de suportul pentru periuțe de dinți pentru foarte mulți ani. Însă, este recomandat să aplici un tratament de sigilare pe suprafața suportului, pentru a-i asigura rezistența la apă.

Pentru a curăța acest suport de onix poți folosi o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid.

Accesează www.stona.ro și alege modelul potrivit al suportului pentru periuțe de dinți din onix, pentru a amenaja baia locuinței tale exact așa cum îți dorești. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.