Glafuri de onix pentru dormitor

Un mod inedit de a-ți decora dormitorul este amenajarea glafurilor cu un material cu o estetică impresionantă cum este onixul.

Onixul este o rocă minerală compusă din oxid de siliciu și prezintă de obicei unele impurități care formează straturi succesive. Este comun ca depozitele de onix să fie localizate în zone cu o abundență de roci calcaroase care se cristalizează în timp.

Glafurile de onix vor da personalitate dormitorului tău și vor crea o atmosferă plăcută și relaxantă. Onixul este disponibil într-o varietate mare de modele cu texturi unice și culori uimitoare: alb, bej, galben, gri, exotic, roșu, roz sau negru. Diversitatea modelelor garantează obținerea unor glafuri de onix pentru dormitorul tău, cu impact vizual deosebit ce vor impresiona cu siguranță orice privitor.

O calitate interesantă a onixului este lipsa sa de opacitate. Transluciditatea sa îl face o piatră excelentă pentru iluminat cu un sistem instalat în spatele glafurilor, lumina îmbunătățind modelele onixului.

Aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, va proteja suprafața glafurilor de onix din dormitorul tău de orice eventuale deteriorări ce pot apărea în timp. Se recomandă repetarea tratamentului la un interval de 12 luni.

Pentru a curăța aceste glafuri vei avea nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid pe care o vei folosi cu o cârpă moale. Poți folosi și o soluție de curățare special concepută pentru onix.

Alege modelul potrivit de onix pe www.stona.ro și vei obține glafurilor pe care ți le dorești în dormitorul tău. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.