Placarea peretilor din baie cu onix gri

Pereții din baia ta au nevoie de un material durabil și în același timp cu o estetică deosebită, astfel că placarea lor cu onix gri poate fi alegerea ideală.

Onixul este o rocă minerală cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce aparține de mineralele din grupa cuarțului.

Onixul gri este compus din texturi unice în nuanțe deschise și închise, ce formează un contrast plăcut. Prin intermediul impactului vizual deosebit, pereții de onix gri vor contribui la crearea unei atmosfere confortabile și relaxante în baia ta. Pereții placați cu acest tip de onix vor oferi un aspect contemporan și sofisticat băii tale și vor impresiona orice privitor cu frumusețea lor greu de egalat de alte materiale.

Pereții de onix gri reprezintă o bază foarte bună pentru amenajarea celorlalte elemente din baie, datorită neutralității lor. Vei putea alătura cu ușurință orice paletă de culori pentru a completa baia ta.

Dacă vei instala o sursa de lumină în spatele pereților de onix gri, modelele lor impresionante vor fi evidențiate și vor fascina privitorul, prin intermediul translucidității acestui material.

Imediat după placarea pereților din baie cu onix gri, se va aplica un tratament de sigilare în mod corespunzător, pentru a le asigura durabilitatea în timp. Tratamentul se va repeta la un interval de 12 luni.

Acești pereți nu vor necesita un proces de curățare complicat, fiind suficientă folosirea unei soluții compuse din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale. Pentru o curățare periodică în profunzime se recomandă folosirea unei soluții special concepute pentru onix.

Accesând www.stona.ro vei putea alege modelul potrivit de onix gri pentru placarea pereților din baia ta. Poți vizita showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 și depozitele din județele Prahova și Alba.