Panou decorativ de onix galben pentru living

Amenajarea unui panou decorativ în livingul tău cu un material deosebit cum este onixul galben, reprezintă soluția ideală de a da personalitate acestui spațiu.  

Onixul este o rocă minerală carbonatică, cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce are la bază calcitul. Aspectul deosebit al acestei pietre naturale este dat de paleta sa bogată de culori și de texturile sale impresionante. 

Onixul galben este una din cele mai frumoase pietre naturale, astfel că panoul decorativ din livingul tău va avea o eleganță unică. Calitățile pozitive ale culorii sale vor transmite fericire, optimism și încredere, ție și celor dragi atunci când vă veți petrece timpul în livingul tău. Modelele onixului galben imită mișcarea fluidă, similară cu trecerea lichidului de la o culoare la alta. Panoul decorativ de onix galben din livingul tău va transforma acest spațiu într-unul unic și impresionant. 

Fiind un material mai ușor în comparație cu alte tipuri de piatră naturală, granitul galben poate fi instalat cu ușurință în aplicații creative cum este și panoul decorativ pentru livingul tău. Majoritatea onixului din lume este extras în plăci de dimensiuni mici, ceea ce îl face ușor de manipulat și instalat. 

O caracteristică specială a onixului este translucitatea sa, dar și aspectul său delicat și moale la atingere. Această calitate luxoasă îți permite să instalezi cu ușurință, un sistem de iluminare în spatele panoului decorativ amenajat cu onix galben. Iluminarea din spate a unei pietre cu o distribuție uniformă a luminii poate îmbunătăți foarte mult culoarea și mișcarea în interiorul unei pietre. În funcție de spectrul sursei de iluminare din spate, culorile din onixul galben vor avea tendința de a părea mai calde și mai vibrante, scoțând în evidență frumusețea dinamică a pietrei. 

Pentru ca panoul decorativ de onix din livingul tău să își păstreze calitățile estetice de-a lungul timpului, va fi necesară aplicarea unui tratament de sigilare în fiecare an. 

Poți curăța acest panou cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid de vase, sau cu una special concepută pentru onix.  

Alege modelul potrivit de onix galben pentru amenajarea panoului decorativ din livingul tău, accesând www.stona.ro, sau vizitând showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera nr.48 și depozitele din județele Prahova și Alba.