Pereti de onix pentru cabina de dus

Cabina de duș necesită un material elegant și funcțional, pentru a fi un loc confortabil și relaxant. Un material care îndeplinește cu succes aceste caracteristici este onixul.

Onixul este o rocă minerală cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce se formează din calcar care se dizolvă și se redepozitează.

Această piatră naturală va transforma cabina ta de duș într-o oază de relaxare prin intermediul frumuseții sale deosebite. Suprafața onixului dispune de texturi și culori superbe ce formeaza modele unice și impresionează cu siguranță orice privitor. Datorită translucidității sale, texturile și culorile vor fi evidențiate atunci când pereții de onix vor fi expusi la lumină naturală.

Pereții de onix din cabina de duș au nevoie de aplicarea unui tratament de sigilare imediat după instalare, iar apoi reaplicarea acestui tratament la intervale regulate. Astfel se va asigura păstrarea aspectului intact de-a lungul timpului.

Întreținerea pereților de onix nu va fi complicată, îi vei putea curăța cu o lavetă moale și cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 10 modele de onix din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea cabinei tale de duș. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.