Vaza de onix pentru living

Dacă ești în căutarea unei decorațiuni pentru livingul tău, care să fie în centrul atenției atunci când îți petreci timpul alături de cei dragi, o vază de onix este cu siguranță cea mai bună alegere. Această piatră naturală oferă numeroase calități estetice oricărei amenajări interioare.

Onixul este o rocă minerală cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce are la bază calcitul.

Vaza de onix va adăuga o notă de eleganță livingului tău și va impresiona pe oricine cu frumusețea sa distinctivă. Fiecare bucată de onix este diferită, astfel că vei avea o vază unică în livingul tău, indiferent de modelul ales.

Un alt lucru extraordinar despre onix este faptul că este disponibil într-o gamă largă de culori, tonuri și modele, toate acestea putând avea texturi diferite sub formă de vârtejuri, pete și vene. Culorile onixului pot fi în tonuri deschise și neutre, cum ar fi alb, gri și bej, sau culori mai îndrăznețe, cum ar fi roșu, roz, galben, exotic sau negru.

Onixul este un material cu o calitate deosebită, aceea de a fi translucid, astfel că frumusețea vazei tale din living va fi pusă în valoare atunci când lumina va pătrunde în suprafața sa.

Vaza de onix nu va avea doar rol decorativ în livingul tău, ci și practic, putând fi folosită ca suport pentru aranjamente florale proaspete, uscate sau artificiale.

Florile naturale din această vază vor putea fi ținute în apă fără probleme, dacă ai grijă să aplici un tratament de sigilare în mod periodic. Prin intermediul sigilării, suprafața vazei de onix va deveni impermeabilă.

Cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, vei curăța vaza de onix cu ușurință și va arăta tot timpul ca nouă.

Pe www.stona.ro poți alege modelul de onix potrivit pentru confecționarea vazei din livingul tău . Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.