Pereti de onix pentru baie

Baia reprezintă una din cele mai importante încăperi ale unei locuințe datorită untilității sale, de aceea este important să ne facă să ne simțim confortabil și relaxați. Soluția ideală este amenajarea pereților cu un material elegant și unic, cum este onixul. 

Onixul este o rocă minerală cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce se formează din calcar care se dizolvă și se redepozitează, rezultând culorile deosebite și calitatea de a fi translucidă.

Această piatră naturală oferă multe opțiuni de amenajare prin intermediul gamei de culori foarte diversă, cele mai întâlnite culori fiind: crem, auriu, roșu și verde. Astfel onixul se poate integra cu mare ușurință în orice baie, indiferent de stilul acestei încăperi.

Suprafața onixului dispune de texturi și modele superbe, ce vor transforma baia ta într-un spațiu luxos.

Transluciditatea poate să evidențieze frumusețea și aspectul luxos al onixului prin intermediul instalări unei surse de lumină în spatele pereților.

Pereții de onix pentru baie necesită efectuarea unui tratament de sigilare pentru a le asigura rezistența la umezeală, zgărieturi sau pete.

Poți alege din peste 10 modele de onix accesând www.stona.ro, sau vizitând showroom-ul din București și depozitele din județele Prahova și Alba.