Modalitati unice de a decora cu onix 

Atunci când îți amenajezi locuința, poți opta pentru modalități unice de a decora cu onix, deoarece este una dintre cele mai frumoase pietre.

 

Onixul este o piatră frumoasă cu granulație fină, cu modele distinctive și vine în diferite nuanțe de alb, bej, exotic, galben, gri, roșu , negru și roz. Este un material foarte dorit pentru aspectul său deosebit și este o alegere populară pentru arhitecți, designeri de interior, deoarece adaugă o notă cu adevărat specială spațiilor. În continuare vei descoperi câteva modalități unice de a decora cu onix. 

Onix în bucătărie 

Dintre toate locurile pe care toată lumea vrea să le etaleze în locuința lor, blatul de bucătărie este unul dintre acestea. În afară de blaturi, onixul este folosit și pentru chiuvete. Se poate folosi onix pentru decorarea pereților și a pardoselii din bucătăriei sub formă de plăci sau mozaicuri. Adăugă o notă de frumusețe și durabilitate spațiului folosind onix. 

Onix pe trepte 

Onixul iese în evidență pentru că este o piatră translucidă care transmite lumină atunci este  luminat din spate. Adaugă o notă instantanee de eleganță și stil locuinței tale, prin placarea treptelor folosind onix iluminat din spate. 

Onix în living 

Utilizează onix pentru a face livingul din locuința ta să arate mai plin de viață și mai elegant. Fiind un material natural, fiecare placă de onix arată diferit și conferă spațiului un caracter unic. Există o asemenea bogăție în acest material, încât chiar și cel mai mic articol adaugă valoare spațiului. Pietrele de onix te ajută să găsești un finisaj care să se potrivească spațiului și gustului tău în materie de design. Poți folosi acest material în living ca perete decorativ, pardoseală, vază, candelabru sau masă. 

Onix în baie 

Dacă este folosit în baie, onixul îi va spori mult frumusețea. Poți folosi onix pentru interiorul sau exteriorul căzii, ca blat, ca pereți decorativi sau ca lavoar. Onixul funcționează cel mai bine atunci când este folosit cu iluminare din spate sau ca element de accent atrăgător în baie. Onixul se combină elegant cu materiale precum lemnul închis la culoare, oțelul și sticla. 

Vei găsi peste 35 de produse pentru a pune în practică în locuința ta aceste modalități de a decora cu onix, pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.