Idei de amenajare cu onix pentru locuinta

Indiferent dacă faci o schimbare a locuinței sau te muți într-o casă nouă, adăugarea onixului în amenajarea  sa îi va îmbunătăți foarte mult aspectul estetic. 

Onixul este o rocă minerală compusă din oxid de siliciu și prezintă de obicei unele impurități care formează straturi succesive. Este comun ca depozitele de onix să fie localizate în zone cu o abundență de roci calcaroase care se cristalizează în timp.   

În funcție de gustul personal și obiectivele de design interior, poți alege din multe idei variate de integrare a onixului. Urmează să analizăm cele mai interesante idei de amenajare cu onix pentru locuință. 

Baie cu onix 

Un lavoar de onix în stil modern oferă băii un aspect unic. De asemenea, utilizarea unui blat de onix sub o chiuvetă din rășină cu o oglindă iluminată din spate emană mult lux și stil în spațiul băii. Dacă Îți dorești o baie cu impact vizual impresionant, onixul este cea mai bună soluție. 

Trepte de onix 

Dacă alegi să amenajezi treptele cu onix, vei obține o locuință sofisticată și elegantă. Această piatră cu nervuri bogate este artistică și impunătoare. Modelele onixului sunt formate din vene rafinate și culori plăcute, astfel că treptele de onix nu au cum să treacă neobservate. 

Perete iluminat de onix în bucătărie deschisă 

Dacă ai o bucătărie deschisă și dorești să adaugi un perete de valoare care emană opulență, ia în considerare un perete iluminat de onix. Va deveni instant punctul focal al bucătăriei și va emana eleganță și frumusețe. Onixul este disponibil într-o gamă variată de culori, astfel că vei găsi cu siguranță modelul potrivit pentru peretele din bucătăria ta. 

Panou decorativ de onix în living 

Poți crea o ambianță caldă în livingul locuinței tale, instalalând un panou de onix. Deoarece onixul este un material translucid, poate fi iluminat din spate. Va trebui să instalezi o lumină pentru a accentua trăsăturile cu nervuri adânci ale acestei frumoase pietre. Când lumina pătrunde în suprafața onixului, radiază o strălucire moale, sporind aspectul și senzația generală a spațiului. 

Alege onixul potrivit pentru amenajarea locuinței tale, accesând www.stona.ro, sau vizitând showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera nr.48 și depozitele din județele Prahova și Alba.  Avem disponibile peste 35 de produse din onix.