Recipient de sapun de onix pentru baie

Atunci când trebuie să alegi accesoriile care să completeze baia ta, poți opta pentru un recipient de săpun confecționat dintr-un material elegant și sofisticat cum este onixul.

Onixul este o rocă minerală compusă din oxid de siliciu și prezintă de obicei unele impurități care formează straturi succesive. Este comun ca depozitele de onix să fie localizate în zone cu o abundență de roci calcaroase care se cristalizează în timp.

Acest material este ideal pentru confecționarea recipientului de săpun din baia ta, deoarece frumusețea sa este unică și atemporală. Onixul impresionează prin intermediul culorilor, tonurilor și modelelor sale complexe și variate, care pot fi compuse din texturi sub formă de vârtejuri, pete și vene.

Cele mai multe modele de onix sunt disponibile în tonuri deschise și neutre, cum ar fi crem, galben și bej. Culorile neutre sunt, în general, preferate, deoarece acestea sunt suficient de versatile pentru a se amesteca cu o varietate de stiluri diferite.

Translucența onixului va pune în evidență aspectul estetic deosebit al recipientului tău de săpun din baie și va atrage admirația oricărui privitor.

Recipientul de săpun de onix va avea atât rol practic, cât și estetic în baia ta, devenind o decorațiune în sine, nefiind doar un recipient pentru depozitarea săpunului lichid. Acest recipient de săpun are o sticlă detașabilă pentru o curățare și umplere ușoară. Are o pompă din oțel inoxidabil, rezistentă la pete și va dura foarte mult timp.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare, pentru a proteja suprafața recipientului de săpun de onix să reziste fără probleme la expunerea prelungită la apă și umezeală din baie.

Acest recipient se poate curăța folosind doar o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid.

Alege modelul potrivit al recipientului de săpun de onix pentru baia ta, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 și depozitele din județele Prahova și Alba.