Decorarea locuintei cu blaturi de onix

blaturi onixDecorarea casei este un proces extrem de greu, mai ales daca doresti ceva longeviv si de calitate superioara. Designul casei va fi intotdeauna unic si modern daca vei folosi pietrele naturale pentru realizarea diferitor blaturi, glafuri sau, de ce nu, pereti.

Tot mai multi designeri de interior folosesc onix-ul pentru realizarea unor panouri si blaturi care ofera locuintelor un aspect deosebit. Blaturile din onix au un aspect unic si daca le privesti o perioada mai lunga iti ofera un sentiment de relaxare.

In spatele acestor panouri se pot pune leduri care ofera camerei o luminozitate aparte si care maresc frumusetea panoului de onix deoarece se pot observa mai bine modelele onix-ului care s-au format de-alungul a milioane de ani.

In designul modern de locuinte apar tot mai multe astfel de panouri de onix, care adauga un plus de eleganta si luminozitate oricari incaperi. Panourile de onix se pot folosi in cafenele, teatre si locuinte personale.

Panourile din onix se pot gasi in depozitele de piatra naturala care de cele mai multe ori au si showroom-uri unde poti vedea mostre din panoul pe care in vei achizitiona. Onix-ul este un calcar care de-alungul anilor, datorita presiunilor ridicate isi mareste duritatea care ii permite sa fie taiat in panouri, fiecare din acestea avand un aspect unic. Cu ajutorul unei surse de lumina folosita in spatele panoului vei oferi un design deosebit care va fi apreciat de oricine iti va trece pragul locuintei.

Desi blaturile si panourile de onix nu sunt foarte subtiri, structura acestora le permite ca lumina sa treaca prin ea si sa ofere incaperii un plus de lumina. Onix-ul are o structura poroasa precum cea a calcarului si se recomanda sigilarea periodica a acestuia pentru a fi mai rezistent la pete si zgarieturi.

Montarea acestor blaturi trebuie facuta de personal specializat pentru ca lumina sa scoata in evidenta cat mai bine modelul onix-ului.

Taguri: