Panouri iluminate de onix

Panourile iluminate reprezintă o idee foarte bună atunci când îți dorești să ai un accent de culoare într-un spațiu minimalist. Panourile iluminate de onix reprezintă soluția perfectă pentru acest tip de amenajare, deoarece această piatră naturală are caracteristica specială de a fi translucidă.

Onixul este o rocă minerală cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce aparține de mineralele din grupa cuarțului.

Acest material este disponibil într-o gamă foarte variată de culori: crem, galben, auriu, roșu și verde, iar fiecare bucată de onix este diferită. Instalarea unei surse de lumină în spatele panourilor va scoate în evidență profunzimea culorilor fiecărei bucăți de onix.

Impactul vizual puternic al panourilor de onix este dat și de venaturile unice și complexe de pe suprafața acestora, ce impresioneza cu siguranță orice privitor.

Panourile iluminate de onix au nevoie de aplicarea unui tratament de sigilare în mod periodic, pentru a le asigura rezistența în timp la factorii externi.

www.stona.ro te așteaptă cu peste 10 modele de onix din care poți să faci alegerea porivită pentru amenajarea panourilor tale, sau ne poți vizita în showroom-ul din București și în depozitele din județele Prahova și Albă.