Pardoseala de onix pentru balcon

Balconul locuinței tale poate fi în centrul atenției, dacă alegi să amenajezi pardoseala din acest spațiu cu un material cu aspect estetic unic ca onixul.

Onixul este o rocă minerală cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce se formează din calcar care se dizolvă și se redepozitează, rezultând culorile deosebite și calitatea de a fi translucidă.

Farmecul unic al onixului este inconfundabil. Pardoseala din balconul tău amenajată cu această superbă piatră naturală va face ca întreg spațiul să devină cald și primitor, contribuind la crearea unei atmosfere calme și relaxante. Atunci când îți vei petrece timpul în balconul locuinței tale împreună cu cei dragi, această pardoseală vă va transmite o stare de bine și vă va uimi de fiecare dată cu frumusețea sa deosebită.

Diversitatea gamei de culori și texturi disponibilă sub forma unor modele de obicei complexe, oferă o versatilitate ridicată atunci când vine vorba de alegerea plăcilor de onix care să se potrivească cât mai bine în balconul tău.

Pardoseala amenajată cu onix va avea parte de o calitate deosebită a acestui material, aceea de a fi translucidă. Astfel că, atunci când lumina naturală provenită de la ferestrele balconului tău, o vor pune în valoare și îi va accentua culorile și texturile. De asemenea, poți instala un sistem de iluminare în spatele pietrei pentru a reda efectul de luminozitate și pe timpul nopții.

Un tratament de sigilare aplicat cu regularitate, va proteja suprafața pardoselii de onix din balconul tău de orice eventuale deteriorări ce ar putea să apară în timp. Cu o sigilare anuală, această pardoseală va arăta mereu ca nouă.

Această pardoseală va fi foarte ușor de curățat și va fi rezistentă la pete și zgârieturi. Folosește o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid pentru a o curăța și pardoseala își va recăpăta de fiecare dată strălucirea. Sunt disponibile și soluții de curățare special concepute pentru onix.

Poți alege din peste 10 modele de onix accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și depozitele din județele Prahova și Alba.