Blat de onix gri pentru bucatarie

Dacă ești în căutarea unui blat care să înfrumusețeze bucătăria ta, materialul potrivit pentru această amenajare poate fi onixul gri.

Onixul este o rocă cu suprafață netedă și ușor poroasă, compusă din calcit și care face parte din mineralele din grupa cuarțului.

Frumusețea pură a onixului gri este dată de modelele sale compuse dintr-un fundal gri deschis sau închis, pe care se întind venaturi în nuanțe de gri contrastante. Blatul de onix gri va adăuga un accent de modernitate în bucătăria ta, prin intermediul aspectului său discret și elegant. Acest blat va fi simplu și sofisticat în același timp, dar și unic, deoarece fiecare bucată de onix este diferită. Vei obține cu siguranță un blat deosebit pentru bucătăria ta, care va atrage admirația oricărui privitor.

Griul este una din cele mai versatile culori, neutralitatea sa permițând integrarea blatului de onix în orice bucătărie, indiferent de paleta de culori folosită pentru amenajarea celorlalte elemente din încăpere.

Blatul de onix gri va avea o caracteristică specială ce îl va face și mai atractiv, fiind vorba de transluciditatea suprafeței. Lumina naturală va pătrunde în suprafața blatului și va deveni strălucitoare și intensă, punându-i în valoare frumusețea. De asemenea, vei putea instala o sursă de lumină în spatele blatului.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, pentru ca blatul tău de onix gri să-și păstreze aspectul neschimbat de-a lungul timpului. Tratamentul se va reaplica la un interval de 12 luni.

Pentru curățarea acestui blat, va fi suficientă folosirea unei soluții compuse din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale. Dacă va fi necesară o curățare în profunzime, vei avea nevoie de o soluție special concepută pentru onix.

Intră pe www.stona.ro și alege modelul potrivit de onix gri pentru amenajarea blatului din bucătăria ta. Poți vizita showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 și depozitele din județele Prahova și Alba.