Idei de amenajare cu onix pentru bucatarie

Atunci când îți dorești o bucătărie cu adevărat deosebită, onixul este cu siguranță cea mai bună alegere. Deoarece este o piatră naturală rară și frumoasă, este perfectă pentru a crea piese unice care să-ți facă bucătăria să iasă cu adevărat în evidență.

Onixul este o rocă minerală compusă din oxid de siliciu și prezintă de obicei unele impurități care formează straturi succesive. Este comun ca depozitele de onix să fie localizate în zone cu o abundență de roci calcaroase care se cristalizează în timp.

Frumusețea absolută și varietatea de culori a acestui material, au ca rezultat un aspect estetic care amintește de o operă de artă. Onixul arată mai mult ca o piatră prețioasă și cel mai frecvent este colorată în tonuri de alb, gri, verde, maro, galben, bej, negru, roșu sau roz. Variația sa de culoare și mișcarea lină a texturilor asemănătoare fluidelor sunt ideale pentru amenajarea blaturilor, chiuvetelor, panourilor de perete, pardoselilor sau pereților. Urmează să descoperim câteva dintre cele mai interesante idei de amenajare cu onix pentru bucătărie.

Blat de onix negru

Un blat dramatic cum este cel de onix negru, îți va transforma bucătăria într-o încăpere cu personalitate. Pentru a-i diminua impactul vizual puternic, completează amenajarea cu dulapuri albe și aparate din oțel inoxidabil.

Pardoseală de onix alb

Această pardoseală este luxoasă, cu un fundal cristalin impecabil, cu valurile sale unice și luxuriante care curg prin structura sa. Tonurile moi ale onixului alb cu benzi ondulate de chihlimbar și fildeș se îmbină într-un model fluid. Eleganța și versatilitatea pardoselii de onix alb sunt greu de egalat de celelalte tipuri de pardoseli.

Pereți de onix roz

Bucătăria ta amenajată cu pereți de onix roz va emana delicatețe și calm, creând o atmosferă caldă și primitoare. Timpul petrecut în acest spațiu va fi mereu plăcut și relaxant. Poți opta pentru dulapuri maro, negre sau albastru inchis.

Chiuvetă de onix bej

O chiuvetă de onix bej se potrivește cu orice bucătărie, indiferent de stilul în care este amenajată. Acest tip de onix este format din mai multe nuanțe de bej, dispuse sub formă de benzi. Dacă nu ești sigur ce culori să alegi pentru blaturile și dulapurile din bucătărie, griul, rozul, negrul, albastrul închis, turcuoazul sau verdele, se vor potrivi perfect cu chiuveta de onix bej.

Te așteptăm cu peste 35 de produse din onix pentru amenajarea bucătăriei tale, pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.