Masa cu blat de onix roz pentru bucatarie

Dacă îți dorești să ai în bucătăria ta o masă cu aspect delicat și elegant, poți alege să o confecționezi din blat de onix roz. 

Onixul este o rocă minerală cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce aparține de mineralele din grupa cuarțului. 

Onixul roz are o frumusețe și o eleganță discretă, fiind materialul ideal atunci când vrei să transformi masa din bucătăria ta în element decorativ. Masa cu blat de onix roz pentru bucătărie va îndeplini cu succes rolul practic, în timp ce va îmbunătăți aspectul estetic al încăperii.  

Datorită caracteristicii deosebite a onixului de a fi translucid, suprafața acestei mese va ieși în evidență și va avea texturile și culorile mai intense, atunci când va pătrunde lumina. 

Aplicarea unui tratament de sigilare pe masa cu blat de onix roz din bucătăria ta, o va proteja de orice eventuale deteriorări ale suprafeței sale și o va ajuta să nu își schimbe deloc aspectul odată cu trecerea timpului. La un interval de 12 luni, se va reaplica tratamentul. 

Nu va fi nevoie de un proces complicat pentru curățarea acestei mese. Cu un detergent cu pH neutru, masa cu blat de onix roz din bucătăria ta va arăta mereu ca nouă. Poți folosi o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid de vase, sau una special concepută pentru onix. 

Alege modelul potrivit de onix roz pentru confecționarea mesei din bucătăria ta, accesând www.stona.ro, sau vizitând showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera nr.48 și depozitele din județele Prahova și Alba.