Pereti din mozaic de onix pentru cabina de dus

Poți obține o cabină de duș funcțională și elegantă, dacă alegi să amenajezi pereții cu mozaic de onix.

Onixul este o rocă minerală cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce aparține de mineralele din grupa cuarțului.

Mozaicul de onix folosit în cabina de duș va deveni o decorațiune pentru baia ta, oferindu-i personalitate și stil. Mozaicul este compus din bucăți mici, plate și pătrate în diferite culori ce se armonizează și creează un impact vizual deosebit. Orice privitor va fi impresionat de aspectul unic al pereților din mozaic de onix din cabina ta de duș.

Onixul are o calitate deosebită ce va evidenția frumusețea pereților cabinei tale de duș, aceea de a fi translucidă. Lumina va pătrunde în suprafață și va pune în valoare culorile și texturile mozaicului.

Aplicarea unui tratament de sigilare imediat după instalarea pereților din mozaic de onix din cabina ta de duș, iar apoi reaplicarea acestui tratament o dată pe an, va menține aspectul intact de-a lungul timpului.

Pentru curățarea acestor pereți vei avea nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, pe care o vei folosi cu o lavetă moale. Dacă este necesară o curățare în profunzime, poți folosi o soluție special concepută pentru onix.

Accesează www.stona.ro pentru a alege mozaicul de onix pentru amenajarea pereților din cabina ta de duș. Ne poți vizita în showroom-ul din București, sau în depozitele din județele Prahova și Alba.