Masa cu blat de onix pentru bucatarie

Masa din bucătărie poate avea un impact vizual deosebit dacă alegi să o amenajezi cu onix. 

Onixul este o rocă minerală cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce aparține de mineralele din grupa cuarțului.

Amenajarea mesei cu blat de onix va transforma bucătăria ta într-un spațiu cu personalitate și stil. Frumusețea texturilor și a combinației de culori a acestei pietre naturale va impresiona cu siguranță orice privitor, masa cu blat de onix devenind elementul central al bucătăriei tale.

Acest material are o caracteristică deosebită: transluciditatea, astfel că poți evidenția frumusețea onixului prin intermediul instalării unei surse de lumină sub masa cu blat de onix.

Pentru a-și păstra aspectul intact de-a lungul timpului, masa cu blat de onix necesită aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an, folosind o soluție special concepută pentru suprafețe poroase.

Întreținerea mesei cu blat de onix se face cu ușurință, folosind o soluție special concepută pentru curățarea acestui tip de piatră, ce se aplică pe o lavetă moale.

Alege modelul de onix potrivit pentru amenajarea mesei tale, accesând www.stona.ro sau vizitează showroom-ul nostru din București și depozitele din județele Prahova și Alba.